Anissa Haddaoui treft Michaela Michl tijdens WFL Super Fight Nieuws
Nieuws

Anissa Haddaoui treft Michaela Michl tijdens WFL Super Fight

Anissa Haddaoui treft Michaela Michl tijdens WFL Super Fight

WFL Super Fight tussen Anissa Haddaoui en Michaela Michl

Het gevecht tussen Anissa Haddaoui en Michaela Michl is op -65kg tijdens het WFL toernooi wat in Almere op 25 maart gehouden wordt. Het wordt een super fight 3x3 minuten. Michaela komt uit voor Hemmers Gym en is van Duitse afkomst. Net als Anissa heeft zij tegen Rachel Adamus en tegen de Chinese Wang Kehan gevochten. Wij spraken Anissa en zij gaat het gevecht met vertrouwen tegemoet, en is er van overtuigd deze op haar naam te zetten.

Anissa Haddaoui treft Michaela Michl tijdens WFL Super Fight

Anissa Haddaoui World Fighting League -65kg

Anissa is World Fighting League Champion en komt dus uit tegen Michaela Michl die de volgende track record heeft; Million Baht Babe Champion 2012 Tweede plaats 1-1 WMC Finale Dameskampioenschappen, World Muaythai Angels Thailand Finale 2014 Kunlun 8 Damestoernooi 2014 en Warriors wereldkampioen N.K.F. 61/64 kg 2017.

Interessante partij tussen twee toppers

De partij tussen de beide dames belooft een spannende te worden, wat betreft tickets voor het event deze kun je eventueel afhalen bij Anissa zelf, en is gelijk je kans de kampioen zelf te ontmoeten, dit kan overigens ook voor vip kaarten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws