Andy Souwer breekt voet in clash met Tayfun Ozcan Nieuws
Nieuws

Andy Souwer breekt voet in clash met Tayfun Ozcan

Andy Souwer breekt voet in clash met Tayfun Ozcan

Afgelopen zaterdag stond Andy Souwer tegenover Tayfun Ozcan in de ring op Enfusion Eindhoven

Dat Andy Souwer een echter strijder is staat buiten kijf, dat liet hij zaterdag maar weer eens zien in zijn partij tegen Tayfun Ozcan. Onverschrokken stonden beide vechters tegenover elkaar in de ring wat ook wel werd aangeduid als de New Skool tegen Old Skool strijd. Het was een harde partij en dat blijkt wel uit het feit dan Andy zijn voet heeft gebroken tijdens de c;ash tegen Tayfun. Op instagram verscheen een foto waar Andy zegt; Hmm niccccceeeeeeeeeee! Duidend op de röntgen foto van zijn voet.

Andy Souwer breekt voet in clash met Tayfun Ozcan

Super Seminars World Series in gevaar?

Op 23 t/m 25 maart staat Andy Souwer gepland voor de Super Seminars World Series waar hij een van de mede organisatoren van is, en zelf ook seminars zou geven. Wij interviewde Andy enige tijd geleden over deze unieke seminars waar andere grootheden uit de vechtsport zoals Bas Rutten acte de presence geven. “Van wie dan de beste kan je het meeste leren zei Souwer, stuk voor stuk zullen de vechters die les geven op een seminar bestaan uit internationale topvechters”, zo zei hij destijds (lees hier meer...). Of de deelname van Souwer zelf aan deze seminars in gevaar komen laat zich nog even raden, echter Andy kennende en zijn vechtershart zal hij er gewoon bij zijn.

Hmm niccccceeeeeeeeeee! #broken #foot #recover #mental #fysical #bleh

Een bericht gedeeld door Andy Souwer Official (@andy8souwer2official) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws