Oud-rivaal vertelt Joshua hoe hij Usyk moet verslaan Nieuws
Nieuws

Oud-rivaal vertelt Joshua hoe hij Usyk moet verslaan

Oud-rivaal vertelt Joshua hoe hij Usyk moet verslaan

Andy Ruiz Jr vertelt Anthony Joshua hoe hij Oleksandr Usyk moet verslaan, maar onthult dat hij achter de Oekraïner staat.

Anthony Joshua is getipt als favoriet om Oleksandr Usyk te verslaan in hun rematch en wel door een man die Joshua in elkaar sloeg. Ruiz Jr veroorzaakte een van de grootste shocks ooit in het boksen toen hij Joshua stopte in de zevende ronde van hun gevecht in 2019.

Dat zag de Mexicaan op de meest dramatische manier de WBA-, WBO- en IBF-zwaargewicht titels veroveren. Joshua versloeg Ruiz Jr in de rematch voordat hij al zijn titles opnieuw verloor, dit keer aan Usyk. Maar Ruiz gelooft dat zijn oude vijand zijn titels kan terugwinnen, hoewel hij toegeeft dat hij wil dat Usyk wil wint.

Man van God

In een gesprek met ESNews zei de 32-jarige: ,,Ik denk dat Joshua het zou kunnen redden. Ik denk dat hij naar binnen moet en agressief moet zijn, net zoals hij vanaf het begin was. Zolang hij druk uitoefent, veel combinaties gebruikt, Usyk zich niet op zijn gemak laat voelen en zijn slimme stoten plaatst, denk ik dat hij kan winnen."

,,Maar Usyk is een man van GOD, dus ik ga voor hem." Joshua zal proberen zijn nederlaag te wreken in de zomer, hoewel er nog geen datum is voor hun tweede confrontatie. 23 juli is de huidige werkdatum voor Joshua's tweede confrontatie met Usyk. Deze verliet onlangs de frontlinies in Oekraïne om zich voor te bereiden op zijn eerste verdediging van de verenigde zwaargewicht titels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws