Amir Khan tekent bij Matchroom Boxing - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Amir Khan tekent bij Matchroom Boxing

Amir Khan tekent bij Matchroom Boxing

Amir Khan heeft een promotionele deal gesloten met Matchroom Boxing

Kahn keert terug op 21 april terug in de Echo Arena in Liverpool, wat live op Sky Sports te volgen zal zijn. De voormalige verenigde licht-weltergewicht wereldkampioen en GB Olympische zilveren medaille-man is terug in de ring na een succesvolle verschijning op de reality-show ‘I’m A Celebrity … Get Me Out Of Here’, en is gericht op het opnieuw regeren van de wereld beginnend op Merseyside in april. De 31-jarige, die voor het laatst gezien werd in de ring tegen Saul ‘Canelo’ Alvarez in mei 2016, zal voor het eerst in Engeland weer te zien zijn sinds hij Julio Diaz versloeg in april 2013.

Amir Khan tekent bij Matchroom Boxing
Foto: Mark Robinson/Matchroom

“Ik vind het geweldig om samen te werken met Matchroom”, zegt Khan.

“Deze beslissing is niet iets dat ik licht heb genomen, want ik ben op een enorm belangrijke tijd in mijn carrière, maar nadat ik uitvoerig met Eddie had gesproken, was het duidelijk dat hij en ik op dezelfde lijn zaten in termen van wat ik willen doen en wat ik nog steeds wil bereiken. Ik ben vastbesloten om nog een Wereldkampioenschap te winnen en ik heb er vertrouwen in dat ik het juiste team achter me heb om me te helpen dit te doen.

Enorme gevechten staan te wachten op Khan

“Even belangrijk was de kans om voor het eerst in zeven jaar in het VK te vechten, en dit met de steun van de Britse fans en Sky Sports achter me. Brits boksen is op zo’n goede plaats en ik kan echt niet wachten om terug te komen in die ring met de ongelooflijke fans achter me. “Ik ben te lang uit de ring geweest en ik ben wanhopig om de verloren tijd in te halen, te beginnen in april.” Khan werkt samen met Matchroom baas Eddie Hearn en zijn nieuwe promotor die het plan uiteenzet om enorme gevechten te organiseren voor Khan.

Eddie Hearn zeer verheugd met de komst van Khan

“Ik ben verheugd om voormalig Unified World Champion Amir Khan te verwelkomen in het Matchroom Boxing en Sky Sports Boxing-team,” zei Hearn. “Amir is een van de grootste namen in de bokssport en zijn terugkeer op 21 april is de eerste keer dat hij in zeven jaar tijd in het VK bokst. “Het plan is om te boksen in april en dan opnieuw in augustus of september ter voorbereiding op een supergevecht in de winter van 2018. Het doel is om hem de grootste gevechten te geven die mogelijk zijn, met een overheerlijke lijst met namen, waaronder die van Manny Pacquiao, Kell Brook, Keith Thurman en Errol Spence. Ik ben opgewonden om aan de slag te gaan en kijk uit naar een enorme boksavond op 21 april.”

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page