'Als McGregor mocht boksen, waarom Ngannou dan niet?': UFC meet met 2 maten? Nieuws
Nieuws

'Als McGregor mocht boksen, waarom Ngannou dan niet?': UFC meet met 2 maten?

'Als McGregor mocht boksen, waarom Ngannou dan niet?': UFC meet met 2 maten?

Curtis Blaydes betoogt dat als UFC Conor McGregor toestond om te boksen, waarom dan niet Francis Ngannou? UFC'er Blaydes vraagt zich dit oprecht af.

De details zijn onduidelijk over wat Francis Ngannou precies van de UFC eist om een ​​nieuwe deal te ondertekenen om bij de organisatie te blijven. Maar het is goed gedocumenteerd dat een prioriteit op het verlanglijstje van de kampioen de mogelijkheid is om boksen na te streven in een potentieel wedstrijd tegen Tyson Fury.

Sta het toe

Ngannou vocht zijn huidige contract uit met een overwinning op Ciryl Gane bij UFC 270 en blijft in een impasse met de organisatie. Tot nu toe zijn er geen tekenen dat de twee partijen een gemeenschappelijke basis zullen vinden voordat hij kan gaan en staan waar hij wil.

Hoewel de kans om een ​​betaaldag van meerdere miljoenen dollars te krijgen voor een gevecht tegen Fury misschien niet het enige is wat Ngannou wil, begrijpt mede-zwaargewicht Curtis Blaydes niet waarom de UFC hem niet op zijn minst zoveel kan laten doen.

Probleem?

,,Ik denk dat dat de kern van het probleem is", legde Blaydes onlangs uit in The Fighter vs. The Writer. ,,Je opende de deur toen ze het McGregor lieten doen. Ik zie geen echte reden waarom Francis dit niet zou mogen doen. Ik kan geen legitieme reden bedenken, want McGregor was in staat om het te doen."

In 2017, toen McGregor de allereerste gelijktijdige kampioen in twee divisies in de geschiedenis van de UFC werd. Mocht hij een gevecht voeren tegen pond-voor-pond bokskoning Floyd Mayweather. Het gevecht was uiteindelijk een van de meest lucratieve evenementen in de geschiedenis van vechtsporten ook voor de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws