Als je Kampioen wilt worden dan train je bij Kops Gym, niet lullen maar poetsen! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Als je Kampioen wilt worden dan train je bij Kops Gym, niet lullen maar poetsen!

Als je Kampioen wilt worden dan train je bij Kops Gym, niet lullen maar poetsen!

Kops Gym van oudsher de plek om te trainen als je wereldkampioen wilt worden.

We zien ze vaak over het hoofd de grote helden die achter de kampioenen staan en deze vormen en trainen, want kampioen wordt je niet zomaar. En helden mag je deze zeker noemen want krijg het maar eens voor elkaar om bijvoorbeeld een 120 kilo wegende vechtmachine in het gareel te krijgen, en dat deze je adviezen ter hart neemt. Nou dan ben je bij Kops Gym aan het juiste adres, daar heerst discipline en wordt getraind volgens de old school style niet lullen maar poetsen.

Als je Kampioen wilt worden dan train je bij Kops Gym Neerlands trots!
Foto: Kops Gym

Bert Kops een voorbeeld van hoe het moet

Vaak wordt trainers verweten teveel op de voorgrond te treden en te weinig aandacht te geven aan de vechters, Bert Kops is hier het tegenovergestelde van. Regelmatig post hij foto’s en filmpjes van trainingen, en kunnen wij de kampioenen aan het werk zien zoals Gegard Mousasi die bij de Bellator in de MMA kooi staat, en Jorina Baars die de ring bij Bellator kickboxing overheerst. Wat is er toch mooier dan ons Nederlandse talent en kampioenen aan het werk te zien, en dan vanuit het oog van de meester Bert Kops zelf.

Top vechtsporters zijn heel toegankelijk

Wie de Nederlandse top vechtsporters een beetje kent weet ook dat deze zeer toegankelijk zijn, dit is echt een unicum te noemen omdat men ze best kan vergelijken met andere grote sterren zoals de voetballers waarvan vaak wordt gezegd dat deze met de neus in de lucht lopen. Zie je het al voor je dat je even de training van AJAX, PSV of Feyenoord binnenloopt en en potje mee gaat trainen. Vergeet het maar de kans dat je niet eens de eerste grasspriet haalt van het veld is 99%. Bij vechtsport is dat anders, zoals bij Kops Gym waar je gewoon eigenlijk zij aan zij met de top vechters op de mat zal staan.

Meerderheid sportscholen met kampioenen

Natuurlijk horen wij u denken maar er zijn toch meer sportscholen met kampioenen waar je waarschijnlijk ook deze op de mat treft. Ja, die zijn er zeker en verdienen net zoveel lof als Kops Gym en deze willen wij zeker niet over het hoofd zien. Echter blijft een feit dat trainers als Bert Kops ons een unieke kijkje geven in hun keuken, en dat zouden wij van andere sportscholen ook graag zien.

 

 

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page