Alistair Overeem nodigt Anthony Joshua uit tot een gevecht in de Octagon! Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem nodigt Anthony Joshua uit tot een gevecht in de Octagon!

Alistair Overeem nodigt Anthony Joshua uit tot een gevecht in de Octagon!

Zal Anthony Joshua op de uitnodiging van Alistair Overeem ingaan?

Eerder vandaag zijn er geruchten naar buiten gekomen over een mogelijke MMA confrontatie tussen de voormalige Strikeforce, Dream en K-1 kampioen Alistair Overeem en boks zwaargewicht kampioen Anthony Joshua. Terwijl deze geruchten door de veeleisende leden van de MMA-gemeenschap werden verwelkomd, was Overeem snel in staat om te reageren op de geruchten, hoewel hij niet geïnteresseerd was in het boksen tegen Anthony Joshua, zou hij hem graag naar de UFC verwelkomen voor een MMA partij.

Stipe Miocic eerste in de rij

Dat het bijna onwaarschijnlijk is dat Joshua de overstap naar MMA zal maken, terwijl zijn boksloopbaan zo succesvol is, mag duidelijk zijn. Zelfs als hij dat doet, zou Overeem misschien moeten wachten als zoveelste in de rij, want de UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic heeft herhaaldelijk een gevecht tussen hem en Joshua aangekondigd!

Denk je dat Anthony Joshua kans heeft tegen Alistair Overeem in het Octagon? En wie zal er favoriet zijn of winnaar, en zal het net zo'n hype als Mayweather tegen McGregor teweeg brengen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws