GLORY KAMPIOEN PEREIRA: ‘Superfights met Rico en Badr’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY KAMPIOEN PEREIRA: ‘Superfights met Rico en Badr’

GLORY KAMPIOEN PEREIRA: ‘Superfights met Rico en Badr’

GLORY KAMPIOEN ALEX PEREIRA: 'Superfights met Rico en Badr'

Alex Pereira de huidige GLORY middengewicht en interim licht zwaargewicht kampioen zegt dat Superfights met Rico en Badr een volgende stap kan zijn.

In een interview met de website BJ Penn op zondag vertelde Pereira over de dingen die komen gaan. Ook sprak hij over de uitzondering in zijn GLORY contract dat hij MMA gevechten mag voeren. “Met mijn GLORY-contract kan ik twee keer per jaar tegen MMA vechten op LFA, maar mijn focus ligt op GLORY.”

“Ik word erg goed betaald en ze hebben geweldige plannen voor mijn carrière. Ik ben de MW-kampioen en de LHW-interim-kampioen. Ik wil de zaken regelen met Artem Vakhitov om de LHW-riem te verenigen. Daarna is het plan voor mogelijk supergevechten met Badr Hari en Rico Verhoeven ”, aldus Pereira.

Grote problemen

Afgelopen week werd via een nep account die de naam van Pereira misbruikte een post geplaatst dat hij GLORY zou hebben verlaten voor de UFC. “Die eerste tweet met het citaat van Jon Jones aan Daniel Cormier was slim, maar het was niet meer grappig toen de man met mensen begon te praten alsof hij mij was en plaatste dat ik tekende bij de UFC,” zegt Pereira.

“Dat zou me in de problemen kunnen brengen met GLORY, ik zou een boete kunnen krijgen en andere problemen kunnen hebben omdat veel media in Brazilië en de VS het publiceerden alsof het echt was. Het was leuk om te zien dat mensen en media geïnteresseerd zijn om me te zien vechten, maar er is een correcte aanpak voor alles, ” aldusPereira.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page