Afgang! Zure vechtbaas negeert UFC-kampioen Ngannou Nieuws
Nieuws

Afgang! Zure vechtbaas negeert UFC-kampioen Ngannou

Afgang! Zure vechtbaas negeert UFC-kampioen Ngannou

Dana White, de grote baas van de UFC heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. Hij weigerde Francis Ngannou de titelriem om te doen. Ngannou verdedigde afgelopen nacht met succes zijn zwaargewicht goud tegen Cyril Gane.

Het botert al een tijdje niet tussen White en Ngannou. De twee kibbelen over het feit dat Ngannou een bokswedstrijd wil doen onder zijn UFC contract. Ngannou zou contract loos zij geweest als hij had verloren van Gane.

De Kameroener bijgenaamd 'The Predator' heeft de keuze om ofwel opnieuw te vechten in de periode dat zijn contract wordt verlengd, als dit gebeurt. Ofwel het uit te zitten tot december 2022 en te wachten tot de deal afloopt, het contract is tot einde jaar geldig.

Dan maar boksen

Het heeft er alle schijn van dat White niet blij is dat Ngannou heeft gewonnen en staat nu voor een voldongen feit dat hij iets moet met de kampioen. Ngannou op zijn beurt werd gevraagd wat hij er van vindt dat White de riem niet om wilde doen en wegbleef bij het persmoment achteraf. Insiders spreken over een afgang en vinden het onsportif van White.

,,Ik weet het niet. Je moet het hem vragen. Daar had ik niets mee te maken. Dat was zijn beslissing", zegt Ngannou. Het wordt interessant om te zien hoe dit zich zal ontwikkelen. Mocht er een kink in de kabel komen voor een contract dan heeft Ngannou de optie om te gaan boksen. Bokskoning Tyson Fury heeft al interesse getoond voor een wedstrijd tegen de geweldenaar uit Kameroen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws