AFC en Kunlun Fight organiseren uniek MMA en Kickboks toernooi! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / AFC en Kunlun Fight organiseren uniek MMA en Kickboks toernooi!

AFC en Kunlun Fight organiseren uniek MMA en Kickboks toernooi!

Dat samenwerken om de vechtsport een positieve wending kan geven maken Kunlun en AFC meer dan duidelijk!

Het Australian Fighting Championship en KLF Kunlun Fight zullen op 28 en 29 oktober een echt uniek tweedaags vechtsport spektakel op de markt brengen. Op twee opeenvolgende dagen zullen zowel uit Australië, en de  rest van de wereld, de beste krijgskunstenaars tegen elkaar vechten in een bomvol MMA en Kick Boxing Evenement.

AFC en Kunlun Fight organiseren MMA en Kickboks uniek toernooi!

Kunlun een van de top kickboxing organisaties in de wereld

Kunlun Fight is een Chinese kickboxing promotie ontwikkeld door Kunsun Media. Kunlun Fight debuteerde in 2014 en wordt beschouwd als een van de top kickboxing organisaties in de wereld. In maart 2016 heeft Kunlun Fight de financiering van serie B afgerond van Morningside Ventures, IDG Capital Partners en Northern Light Venture Capital. De beroemde Jet Li is een van de aandeelhouders van Kunlun Fight. Kunlun Fight wordt gewaardeerd op meer dan 350 miljoen USD, waardoor dit Kunlun Fight de meest waardevolle vechtsport organisaties in China maakt. Overigens maakt Glory binnenkort haar eerste stappen op het Chinese vasteland met o.a. het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio “Bigfoot” Silva.

AFC levert de hoogste kwaliteit Mixed Martial Arts evenementen

AFC – Australian Fighting Championship is Australië’s voornaamste Mixed Martial Arts promotie. Opgericht door CEO Adam Milankovic in 2011. De AFC is opgericht om de Australische Mixed Martial Arts-industrie te verenigen en het algemene bewustzijn over de sport te versterken. Door het beste Australische talent naast internationale vechters te laten zien, levert de AFC de hoogste kwaliteit Mixed Martial Arts evenementen.

Op 28 oktober staan enkele van de grootste namen in de Australische en internationale MMA-scene in het Melbourne Pavilion, en concurreren op een van de meest historische kaarten tot op heden. De historische kaart zal  een Licht gewicht titel gevecht tussen regerende kampioen Jamie Abdallah en zijn tegenstander Sokoudjou bevatten.

 

Twee dagen met zinderende gevechten

De volgende dag, op 29 oktober, zullen enkele van de beste Kickboksers ter wereld hun kans krijgen om hun vaardigheden te demonstreren op dit historische vechtsportplatform. Internationale sterren zoals Artur Kyshenko, Artur Gorlov, Charles August, Yaqoot Shah Hakimi en Huss Al Mansouri zullen allemaal aantreden. Met een liineup als dit, zijn KO’s natuurlijk gegarandeerd! Of er Nederlandse vechters aan het rooster zullen worden toegevoegd is nog onduidelijk. Wel zal het evenement via live strams te volgen zijn!

Bekijk ook

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page