Adegbuyi en Zimmerman in actie tijdens kickboksgala Turkije Nieuws
Nieuws

Adegbuyi en Zimmerman in actie tijdens kickboksgala Turkije

Adegbuyi en Zimmerman in actie tijdens kickboksgala Turkije

Benjamin Adegbuyi en Errol ZImmerman staan ingeroosterd om op 8 oktober tijdens het Mega Fight Arena in Istanbul, Turkije de ring in te gaan. Adgebuyi treft Tomas Hron en ZImmerman zal tegenover Cihad Kepenek staan in de headliner van het gala.

Dat beide kickboks zwaargewichten in Turkije te zien zullen zijn beloofd een mooie avond kickboksen. Zimmerman die recentelijk nog in actie kwam bij het Poolse KWS in een MMA-gevecht kan gerekend worden tot een van de toppers uit ons land.

Adegbuyi vecht op 20 augustus tegen Jamal Ben Saddik tijdens Glory 81 in Dusseldorf. Dat de Roemeen later in oktober mag vechten komt voort uit het feit dat Glory haar vechters de vrijheid gaf elders de ring in te gaan. Een van de redenen is om de kickboksers actief te houden.

Topvechters

Eerder werd gemeld dat Adegbuyi en Ben Saddik een titel eliminator uit zullen vechten voor de interim zwaargewicht titel. Dit is volgens anonieme bronnen nog niet zeker. Mocht Adegbuyi winnen van Ben Saddik, dan zou de Roemeen oproebaar kunnen zijn voor de eliminator op 8 oktober met als tegenstander Antonio Plazibat. Echter is dit nog niet echt officieel bekend gemaakt door Glory.

Ook zal er nog een Nederlandse topkickbokser te zien zijn tijdens Mega Fight Arena in Istanbul. De sterke Chico Kwasi (Mike's Gym), treft Vedat Kahramanoğlu uit Turkije. Onderstaand de complete voorlopige line up van Mega Fight Arena in Istanbul.

1-Cihad Kepenek (Tur) vs Errol Zimmerman (Hol)

2-Benjamin Adegbuyi (Rom) vs Tomas Hron (Czh)

3-Vedat Kahramanoğlu (Tur) vs Chico Kwasi (Hol)

4-Martin Pacas (Slo) vs Kerim Jemai (Ger)

5-MükremiN Güler (Tur) vs Dani Traore (Ger)

6-Seyda Keser (Tur) vs TBA

7-Ümit Tepeli (Tur) vs Achiko Odikadze (Geo)

8-Onur Çelik (Tur) vs Roman Bulgakov (Rus)

9-Besmir Helsmani (Alb) vs Iraj Moradi (Ira)

10-Enes Tetik (Tur) vs Yusuf Almustafa (Irk)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws