Home / Nieuws / 🎥 ACHTER DE TRALIES: Beruchte MMA-vechter weer opgepakt

🎥 ACHTER DE TRALIES: Beruchte MMA-vechter weer opgepakt

Voormalig UFC en Strikeforce vechter Jason Miller zit weer eens achter de tralies. Miller werd dinsdag opgepakt en meteen aangeklaagd.

Dit is niet de eerste keer dat Miller in de problemen raakt. Hij heeft momenteel een proeftijd in verband met huiselijk geweld aan zijn broek. Hij werd deze week opgepakt vanwege een aantal misdrijven. Zo pleegde hij naar verluidt een woninginbraak en autodiefstal.

De politie van Los Angeles verteld NBC dat de MMA-vechter gelijk achter de tralies werd gezet. Zoals gezegd heeft Miller triest genoeg een verleden met criminaliteit. Zo sloot hij zich op in zijn huis in 2014 na het gebarricadeerd te hebben zodat de Politie hem niet kon oppakken.

Notoire overtreder

In juli 2019, pleitte Miller schuldig aan vandalisme en overtreding van een straatverbod. waarin hij het huis van zijn vriendin vernielde. Miller pleitte schuldig aan huiselijk geweld in 2017 en werd twee maanden later veroordeeld tot 124 dagen gevangenisstraf en vervroegd vrijgelaten.

Miller zit momenteel gevangen in het nabijgelegen Newport Beach en wordt zonder borgtocht vastgehouden tot een hoorzitting op 2 september.

Bekijk ook

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden) Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in ...

BREAKING: Nieky Holzken treft Australische kickbokslegende op 21 april

Nieky Holzken zal op 21 april het gevecht aangaan met Muaythai legende John Wayne Parr. ...

MMA-reus Ngannou doorstaat loodzware test (video)

Francis Ngannou is een vechter om tekening mee te houden. De reus is welhaast onverslaanbaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page