Home / Nieuws / Boks Nieuws / Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Ongeslagen bokser Jarell ‘Big Baby’ Miller kon de vraag van een fan over een aantal mislukte dopingtests niet waarderen.

In een interview moment zaterdag was Miller spraakzaam en beantwoorde vragen van de pers. Dit ging goed totdat een boksfan hem benaderde en vragen stelde over de 3 mislukte dopingtests van de bokser.

Miller vertelde de fan dat hij beter respect kon tonen dan domme vragen te stellen. De man trok zich hier niets van aan en bleef Miller het bloed onder de nagels vandaan halen. Dit resulteerde in losse handjes van Miller die de fan aanviel en een flesje water uit diens handen sloeg.

Veel geld misgelopen

Beveiliging kwam tussen beide om de zaak niet te laten escaleren. Eerder dit jaar beweerde Miller die naast bokser een kickboks carrière achter de rug heeft, meer dan 24 miljoen te zijn misgelopen.

Miller moest in juni 2019 Anthony Joshua uitdagen voor de WBA-, IBF-, WBO- en IBO-wereldtitels voor zwaargewicht, maar kreeg geen licentie om te boksen na een positieve test voor GW501516. Verdere drugstests kwamen positief terug voor EPO en HGH.

Bekijk ook

Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

6ix9ine ook bekend als Tekashi wilde het alpha mannetje uithangen in een club in Miami. ...

K-1 Legende Remy Bonjasky: ‘Ik ben bang dat het kickboksen omvalt’

Remy Bonjasky wil graag het kickboksen houden waar het is als topsport. Toch is hij ...

Nederlandse vechtsportwereld is gevallen kickbokskampioen meer dan zat

Na een eerder verschenen bericht op onze website over een voormalig kickbokskampioen, die geld inzamelde bij sportscholen voor de CliniClowns. Regende het reacties van gedupeerden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page