Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Ongeslagen bokser Jarell ‘Big Baby’ Miller kon de vraag van een fan over een aantal mislukte dopingtests niet waarderen.

In een interview moment zaterdag was Miller spraakzaam en beantwoorde vragen van de pers. Dit ging goed totdat een boksfan hem benaderde en vragen stelde over de 3 mislukte dopingtests van de bokser.

Miller vertelde de fan dat hij beter respect kon tonen dan domme vragen te stellen. De man trok zich hier niets van aan en bleef Miller het bloed onder de nagels vandaan halen. Dit resulteerde in losse handjes van Miller die de fan aanviel en een flesje water uit diens handen sloeg.

Veel geld misgelopen

Beveiliging kwam tussen beide om de zaak niet te laten escaleren. Eerder dit jaar beweerde Miller die naast bokser een kickboks carrière achter de rug heeft, meer dan 24 miljoen te zijn misgelopen.

Miller moest in juni 2019 Anthony Joshua uitdagen voor de WBA-, IBF-, WBO- en IBO-wereldtitels voor zwaargewicht, maar kreeg geen licentie om te boksen na een positieve test voor GW501516. Verdere drugstests kwamen positief terug voor EPO en HGH.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page