Home / Nieuws / Boks Nieuws / Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Losse handjes: Bokser Jarell Miller flipt uit tegen fan (video)

Ongeslagen bokser Jarell ‘Big Baby’ Miller kon de vraag van een fan over een aantal mislukte dopingtests niet waarderen.

In een interview moment zaterdag was Miller spraakzaam en beantwoorde vragen van de pers. Dit ging goed totdat een boksfan hem benaderde en vragen stelde over de 3 mislukte dopingtests van de bokser.

Miller vertelde de fan dat hij beter respect kon tonen dan domme vragen te stellen. De man trok zich hier niets van aan en bleef Miller het bloed onder de nagels vandaan halen. Dit resulteerde in losse handjes van Miller die de fan aanviel en een flesje water uit diens handen sloeg.

Veel geld misgelopen

Beveiliging kwam tussen beide om de zaak niet te laten escaleren. Eerder dit jaar beweerde Miller die naast bokser een kickboks carrière achter de rug heeft, meer dan 24 miljoen te zijn misgelopen.

Miller moest in juni 2019 Anthony Joshua uitdagen voor de WBA-, IBF-, WBO- en IBO-wereldtitels voor zwaargewicht, maar kreeg geen licentie om te boksen na een positieve test voor GW501516. Verdere drugstests kwamen positief terug voor EPO en HGH.

Bekijk ook

Bokswereld ‘knock-out’ na dood vier jonge boksers

De recente dood van vier jonge boksers schokt de internationale bokswereld.

zijn zwaarste gevecht op weltergewicht

Bokser Errol Spence Jr aangeklaagd na veroorzaken ongeluk

Errol Spence Jr mag dan wel zonder ernstige kleerscheuren uit zijn auto ongeluk zijn gekomen, toch wordt de bokser aangeklaagd wegens rijden onder invloed.

Broer bokser Claressa Shields beschuldigd van mishandeling trainer

Er is een aanklacht ingediend tegen de broer van bokser Claressa Shields in verband met een aanval op de trainer van Ivana Habazin vóór de weging van hun gevecht.