'Absurd!' UFC-Baas weet niks van vechten (video)
Home / Nieuws / ‘Absurd!’ UFC-Baas weet niks van vechten (video)

‘Absurd!’ UFC-Baas weet niks van vechten (video)

Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE Championship zegt dat UFC-baas Dana White niets van vechten weet. Sterker nog Sityodtong staat open voor een gevecht tegen zijn concurrent.

Zowel ONE als de UFC claimen de grootste vechtsportorganisaties te zijn, al is de organisatie van Sityodtong pas 10 jaar op de markt. Sityodtong tartte onlangs White door aan te kondigen van Azië uit naar Amerika te komen, het land waar de UFC al decennia regeert.

Gisteren zette Sityodtong de deur open ​​voor een gevecht tegen White nadat zijn social mediateam onlangs een bericht had gestuurd met de vraag: “Wie wil Chatri vs. Dana zien”, vergezeld van beelden van Sityodtong die een bokszak alle kanten op mept. ,,Ik denk niet dat hij iets weet van vechtsporten”, zegt Sityodtong in The MMA Hour.

Hij kan er niets van

Daar nam Sityodtong geen bald voor de mond en zegt dat White weliswaar een top zakenman is maar geen vechtsport expert is. ,,Ik denk dat hij een uitstekende zakenman is”, zei Sityodtong. ,,Maar hij heeft ballen verstand van vechtsporten, hij zal een fan zijn maar daar houdt het op.” (Lees verder onder Instapost).

Sityodtong die zijn organisatie zelf opbouwde van niets tot een wereldwijd imperium zegt verder; ,,Ik denk dat als je nog nooit klappen hebt gehad in een gevecht, je mensen publiekelijk niet respecteert [met je opmerkingen], moet hij zijn mond houden. Ik heb niet bepaald respect voor de manier waarop hij tegen zijn atleten praat”, aldus Sityodtong die een robbertje wil knokken.

Bekijk ook

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

‘Zo wil je niet winnen!’ UFC-gevecht eindigt door heftige blessure (video)

Echter had de Pool de wedstrijd niet op deze manier willen winnen.

‘Einde verhaal!’ Bokser ‘KO’ ringtouwen in gemept (video)

Het gevecht welke werd gehouden in de Topsporthal Vlaanderen kende een bruut einde.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page