'Absurd!' UFC-Baas weet niks van vechten (video) Nieuws
Nieuws

'Absurd!' UFC-Baas weet niks van vechten (video)

'Absurd!' UFC-Baas weet niks van vechten (video)

Zowel ONE als de UFC claimen de grootste vechtsportorganisaties te zijn, al is de organisatie van Sityodtong pas 10 jaar op de markt. Sityodtong tartte onlangs White door aan te kondigen van Azië uit naar Amerika te komen, het land waar de UFC al decennia regeert.

Gisteren zette Sityodtong de deur open ​​voor een gevecht tegen White nadat zijn social mediateam onlangs een bericht had gestuurd met de vraag: "Wie wil Chatri vs. Dana zien", vergezeld van beelden van Sityodtong die een bokszak alle kanten op mept. ,,Ik denk niet dat hij iets weet van vechtsporten", zegt Sityodtong in The MMA Hour.

Hij kan er niets van

Daar nam Sityodtong geen bald voor de mond en zegt dat White weliswaar een top zakenman is maar geen vechtsport expert is. ,,Ik denk dat hij een uitstekende zakenman is", zei Sityodtong. ,,Maar hij heeft ballen verstand van vechtsporten, hij zal een fan zijn maar daar houdt het op." (Lees verder onder Instapost).

Sityodtong die zijn organisatie zelf opbouwde van niets tot een wereldwijd imperium zegt verder; ,,Ik denk dat als je nog nooit klappen hebt gehad in een gevecht, je mensen publiekelijk niet respecteert [met je opmerkingen], moet hij zijn mond houden. Ik heb niet bepaald respect voor de manier waarop hij tegen zijn atleten praat", aldus Sityodtong die een robbertje wil knokken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws