AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders Nieuws
Nieuws

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez in Texas. Het 70.000 koppige publiek zag een wervelende wedstrijd die Canelo domineerde en waar de Brit moest opgeven wegens een dichtgeslagen oog.

Toch zou een opgezwollen oog geen reden koeten zijn om op te geven meent de blonde sexy bokser Ebanie Bridges. De Blondine vocht met een oog die zo groot was opgezwollen als een meloen haar wedstrijd uit tegen Shannon Courtenay eerder deze maand. Toch steunt de Australische de Brit en support hem in zijn geleden nederlaag tegen de Mexicaanse bokskoning.

Niet zo erg

,,In het begin was ik zo van wtf waarom ze het gevecht stopten omdat het er niet zo slecht uitzag … maar ik voel wel mee met Billy Joe. Ik weet zeker dat hij graag door zou willen gaan, de hoek deed hun werk. Het ziet er aan de buitenkant misschien niet zo erg uit als de mijne, maar ik weet zeker dat het heel ernstig is", schrijft Bridges op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws