Video Trailer: A Prayer Before Dawn, het waargebeurde verhaal van Muay Thai Bokser Billy Moore Nieuws
Nieuws

Video Trailer: A Prayer Before Dawn, het waargebeurde verhaal van Muay Thai Bokser Billy Moore

Video Trailer: A Prayer Before Dawn, het waargebeurde verhaal van Muay Thai Bokser Billy Moore

Gebaseerd op de internationale bestseller, is A Prayer Before Dawn het waargebeurde verhaal van Muay Thai bokser Billy Moore.

een verontruste jonge Britse bokser die naar een van de meest beruchte gevangenissen van Thailand werd gestuurd. Weigert om te sterven in de gevangenis, Billy wordt een student van de dodelijke kunst van Muay Thai Boxing, en in het proces, vindt hij een broederschap dat hem zal begeleiden op een ongelooflijke reis naar verlossing.

Moore bereid om alles te riskeren om zijn vrijheid te herwinnen

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de jonge Engelse bokser Billy Moore, richt de film zich op een gedetineerde man in twee van de meest beruchte gevangenissen van Thailand. De heroïneverslaafde wordt tijdens zijn straf omringd door bendegeweld en drugs, maar ziet een mogelijkheid wanneer de gevangenisautoriteiten hem toestaan deel te nemen aan de Muay Thai-bokstoernooien. Met niets meer te verliezen, is Moore bereid om alles te riskeren om zijn vrijheid te herwinnen.

Een must see voor de echte vechtsport fans

De film is een echte "must see" voor de vechtsport, detail de film is opgenomen in een echte Thaise gevangenis, en waar ook echte gevangen aan hebben meegewerkt. De film wordt gepresenteerd op het film festival van Cannes, wanneer hij in de bioscoop of elders te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws