$90 miljoen! Mike Tyson en Floyd Mayweather investeren in Boksfit bedrijf
Home / Nieuws / $90 miljoen! Mike Tyson en Floyd Mayweather investeren in Boksfit bedrijf

$90 miljoen! Mike Tyson en Floyd Mayweather investeren in Boksfit bedrijf

$ 90 miljoen! Mike Tyson en Floyd Mayweather investeren in Boksfit bedrijf

Het in Newport Beach, Amerika gevestigde fitness technologiebedrijf FightCamp heeft woensdag aangekondigd dat het $ 90 miljoen aan nieuwe financiering heeft opgehaald. De ronde omvatte investeringen van beroemde boksers, waaronder Mike Tyson en Floyd Mayweather.

Het bedrijf biedt een boksabonnement aan dat begint bij $ 39 per maand, inclusief toegang tot FightCamp’s thuistrainingsprogramma. FightCamp biedt ook een breed scala aan hightech boksuitrusting. FightCamp voorziet zijn leden bijvoorbeeld van sensoren die het aantal stoten bijhouden dat je tijdens je training gooit. Het biedt ook merkhandschoenen, handwikkels en een staande bokszak.

Thuis boksen

,,FightCamp brengt me terug naar de basis met een zwaar cardio-gericht regime. Het was een coole manier om mijn kinderen kennis te laten maken met boksen en nu kan ik ze er niet meer vanaf houden”, zei Tyson in een verklaring.

Deze nieuwe financiering zal FightCamp helpen te ondersteunen terwijl het schaalt om aan de vraag te voldoen. Volgens de CEO van het bedrijf had deze financiering niet op een beter moment kunnen komen – met een omzet van FightCamp die de afgelopen twee jaar 30x groeide.

,,De groei die we zagen voordat de pandemie begon, bewijst dat de connected fitness-industrie er is om te blijven lang nadat de pandemie voorbij is”, zei Khalil Zahar, oprichter en CEO van FightCamp, in een verklaring.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page