🎥 9 minuten vechten zonder pauze! Legende Dave LeDuc had vandaag zijn laatste partij Nieuws
Nieuws

🎥 9 minuten vechten zonder pauze! Legende Dave LeDuc had vandaag zijn laatste partij

🎥 9 minuten vechten zonder pauze! Legende Dave LeDuc had vandaag zijn laatste partij

Vandaag stond Dave LeDuc, een van de gevaarlijkste vechters, in zijn laatste gevecht tegenover Prum Samnang. Dit ongelooflijke duel vond plaats in Cambodja en zal de geschiedenis ingaan als een epische confrontatie.

LeDuc vs. Prum Samnang

In de ring stond LeDuc tegenover de Cambodjaanse bokser Prum Samnang. Opvallend was dat beide vechters geen bokshandschoenen droegen, maar in plaats daarvan waren hun handen omwonden met touw. Dit gaf het gevecht een extra element van rauwheid en uitdaging.

Een gelijkspel

Het gevecht tussen LeDuc en Samnang duurde maar liefst 9 minuten zonder enige pauze. Beide vechters gaven alles wat ze hadden, en uiteindelijk resulteerde het gevecht in een gelijkspel.

De intensiteit en vastberadenheid van beide mannen waren duidelijk zichtbaar in de ring. Dit gevecht zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een van de meest memorabele gevechten in de carrière van Dave LeDuc .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws