700 Gekken! Vechtbaas: 'Jullie weten de helft nog niet'
Home / Nieuws / 700 Gekken! Vechtbaas: ‘Jullie weten de helft nog niet’

700 Gekken! Vechtbaas: ‘Jullie weten de helft nog niet’

Dana White de grote baas van de UFC zegt dat hij zevenhonderd gekken op contract heeft staan. De vechtbaas doet zijn uitspraken afgelopen nacht na de talentenshow van zijn organisatie in Las Vegas.

Op de persconferentie na de Dana White Contender Series, waar nieuw talent een UFC-contract kan verdienen, werd White bevraagd door de pers. Een van de onderwerpen die naar boven kwamen was het incident tussen UFC-superster Conor McGregor en rapper Machine Gun Kelly eerder deze week.

McGregor wilde de rapper te lijf tijdens de MTV music Awards, haalde uit en gooide een glas drinken richting MGK. Dit zoveelste incident rondom de notoire Ier deed de tongen weer los maken. ,,He ik heb 700 gekken op contract staan. Het zijn vechters, we zijn geen Microsoft”, zei White. ,,Rare dingen gebeuren in de vecht business. “

Als jullie eens wisten

White spree met zowel McGregor als de rapper en deze zijn weer cool met elkaar zoals de UFC-baas het zei. Wel merkte hij op dat de pers de helft nog niet weet wat er achter de schermen gebeurt. ,,Jullie denken dat dit incident iets groots is, als jullie een weten wat er allemaal meer gebeurt wat jullie niet zien”, zei White lachend.

De vechters binnen de UFC dagen elkaar regelmatig uit op social media of gaan bijna met elkaar op de vuist buiten de kooi. Een voorbeeld is wederom McGregor die zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov zo treiterde dat deze zich later tijdens hun gevecht in moest houden hem niet dood te maken. Zo verklaarde Khabib enige tijd geleden.

Bekijk ook

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! ‘Vechtbeest tot het einde’ | video

Slechts enkele weken nadat hij in een rolstoel werd rondgereden

Maniak! Vechter flipt uit tegen rivaal: 'Raak me dan'

Maniak! Vechter flipt uit tegen rivaal: ‘Raak me dan’ (video)

Dzhikhad Yunusov gedroeg zich gisteravond als een ware maniak

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Het Nederlandse kledingbedrijf was eerder in december 2020 succesvol

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page