500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!
Home / Nieuws / 500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

Bruce Lee’s brieven waarin cocaïne en andere drugs werd besteld, zijn geveild voor bijna $ 500.000. De tientallen brieven toegeschreven aan Bruce Lee documenteren internationale illegale verzendingen en bestellingen van cocaïne en andere drugs.

Na een groot aantal biedingen werd de hele collectie uiteindelijk verkocht voor in totaal $ 484.700, inclusief de koperspremie voor de veilingmeester. De brieven waarvan ze bevestigden dat ze alleen door de familie Lee waren verzonden, werden verkocht voor in totaal $ 462.500.

Groot risico

Een lange handgeschreven brief uit 1972 waarin wordt gepland hoe drugs naar Hong Kong moeten worden verzonden. Waarin ook wordt gevraagd om grote hoeveelheden coke en ACID in redelijke hoeveelheid”, hasjiesj en paddo’s, werden verkocht voor $ 12.500.

Sommige brieven die niet echt over drugs gingen, kregen ook flinke biedingen, waaronder een over het schrijven van “Enter the Dragon” en verkocht voor $ 15.875. Lee’s vrouw schreef de breiven in opdracht van haar man. Het verzenden van de drugs naar Hong Kong was een riskante zaak. Lee en zijn gezin vertrokken uit Amerika maar wilde wel voorzien blijven van de genotsmiddelen.

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page