500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!
Home / Nieuws / 500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

Bruce Lee’s brieven waarin cocaïne en andere drugs werd besteld, zijn geveild voor bijna $ 500.000. De tientallen brieven toegeschreven aan Bruce Lee documenteren internationale illegale verzendingen en bestellingen van cocaïne en andere drugs.

Na een groot aantal biedingen werd de hele collectie uiteindelijk verkocht voor in totaal $ 484.700, inclusief de koperspremie voor de veilingmeester. De brieven waarvan ze bevestigden dat ze alleen door de familie Lee waren verzonden, werden verkocht voor in totaal $ 462.500.

Groot risico

Een lange handgeschreven brief uit 1972 waarin wordt gepland hoe drugs naar Hong Kong moeten worden verzonden. Waarin ook wordt gevraagd om grote hoeveelheden coke en ACID in redelijke hoeveelheid”, hasjiesj en paddo’s, werden verkocht voor $ 12.500.

Sommige brieven die niet echt over drugs gingen, kregen ook flinke biedingen, waaronder een over het schrijven van “Enter the Dragon” en verkocht voor $ 15.875. Lee’s vrouw schreef de breiven in opdracht van haar man. Het verzenden van de drugs naar Hong Kong was een riskante zaak. Lee en zijn gezin vertrokken uit Amerika maar wilde wel voorzien blijven van de genotsmiddelen.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page