500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag! Nieuws
Nieuws

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

500K! Drugssmokkel bewijs Bruce Lee geveild, cocaïne graag!

Bruce Lee's brieven waarin cocaïne en andere drugs werd besteld, zijn geveild voor bijna $ 500.000. De tientallen brieven toegeschreven aan Bruce Lee documenteren internationale illegale verzendingen en bestellingen van cocaïne en andere drugs.

Na een groot aantal biedingen werd de hele collectie uiteindelijk verkocht voor in totaal $ 484.700, inclusief de koperspremie voor de veilingmeester. De brieven waarvan ze bevestigden dat ze alleen door de familie Lee waren verzonden, werden verkocht voor in totaal $ 462.500.

Groot risico

Een lange handgeschreven brief uit 1972 waarin wordt gepland hoe drugs naar Hong Kong moeten worden verzonden. Waarin ook wordt gevraagd om grote hoeveelheden coke en ACID in redelijke hoeveelheid", hasjiesj en paddo's, werden verkocht voor $ 12.500.

Sommige brieven die niet echt over drugs gingen, kregen ook flinke biedingen, waaronder een over het schrijven van "Enter the Dragon" en verkocht voor $ 15.875. Lee's vrouw schreef de breiven in opdracht van haar man. Het verzenden van de drugs naar Hong Kong was een riskante zaak. Lee en zijn gezin vertrokken uit Amerika maar wilde wel voorzien blijven van de genotsmiddelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws