16 jaar celstraf boksster Viviane Obenauf na gruwelmoord Nieuws
Nieuws

16 jaar celstraf boksster Viviane Obenauf na gruwelmoord

16 jaar celstraf boksster Viviane Obenauf na gruwelmoord

Viviane Obenauf voormalig titeluitdager, is veroordeeld tot 16 jaar gevangenisstraf. Dit nadat ze schuldig bevonden is aan moord op haar 61-jarige echtgenoot.

Boksster Obenauf is meer dan twee jaar nadat ze was gearresteerd in verband met de dood van haar 61-jarige echtgenoot in oktober 2020, veroordeeld tot 16 jaar cel. Haar man werd geïdentificeerd als "Thomas" vanwege de Zwitserse beschermingswet blijft zijn achternaam anoniem.

De gruwelijke moord vond zes dagen voor de 34e verjaardag van de bokser plaats. Waarbij politieonderzoek uitwees dat ze haar slachtoffer 19 keer met een honkbalknuppel op het hoofd sloeg in hun huis in Interlaken, Zwitserland.

Zinloze daad

Obenauf, nu 36, werd begin december 2020 gearresteerd in verband met de brute moord. De voormalige bokser handhaafde haar onschuld tijdens haar arrestatie en het proces. Aanklagers waren in staat om zonder redelijke twijfel bewijs te leveren, inclusief bloedmonsters verkregen uit kleding gedragen door zowel Obenauf als het slachtoffer.

Volgens de Zwitserse krant Blick werd tijdens het proces gesuggereerd dat het paar het oneens was over het nieuws over de zwangerschap van Obenauf. De lauwe reactie van Thomas op Obenauf die een baby door kunstmatige inseminatie droeg, werd verondersteld het motief te zijn voor de zinloze en wrede daad van de bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws