Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video) Nieuws
Nieuws

Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video)

Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video)

Viviane Obenauf is in Zwitserland aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood van haar 61-jarige man. Obenauf, geboren in Rio de Janeiro, is een voormalig profbokser.

Tijdens haar carrière had Viviane Obenauf de WBF International lichtgewicht en WBA International super vedergewicht titels in haar bezit. In 2019 stopte de Braziliaanse met boksen en opende een sportschool.

Volgens Globo werd de 34-jarige Obenauf in Zwitserland gearresteerd. Zij wordt gezien als de hoofdverdachte voor de moord op haar echtgenoot. De 61-jarige man wordt door justitie vanwege privacywetten ‘Thomas’ genoemd. Obenauf trouwde in januari met haar overleden echtgenoot, een restauranthouder.

Mishandeld

Globo meldde dat het slachtoffer overleed aan ernstig letsel toegebracht door een gewelddadige aanval. Als wapen werd een niet nader genoemd bot voorwerp gebruikt, waarmee de man werd doodgeslagen.

De Zwitserse krant Blick interviewde na aanleiding van de moord een ex-vriend van Obenauf. Deze beweerde dat de voormalige prof bokser hem in het verleden had mishandeld. Zo beweerde hij dat Obenauf hem vier of vijf keer in zijn gezicht had geslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws