Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video)

Bokskampioene gearresteerd voor het doodslaan van haar echtgenoot (video)

Viviane Obenauf is in Zwitserland aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood van haar 61-jarige man. Obenauf, geboren in Rio de Janeiro, is een voormalig profbokser.

Tijdens haar carrière had Viviane Obenauf de WBF International lichtgewicht en WBA International super vedergewicht titels in haar bezit. In 2019 stopte de Braziliaanse met boksen en opende een sportschool.

Volgens Globo werd de 34-jarige Obenauf in Zwitserland gearresteerd. Zij wordt gezien als de hoofdverdachte voor de moord op haar echtgenoot. De 61-jarige man wordt door justitie vanwege privacywetten ‘Thomas’ genoemd. Obenauf trouwde in januari met haar overleden echtgenoot, een restauranthouder.

Mishandeld

Globo meldde dat het slachtoffer overleed aan ernstig letsel toegebracht door een gewelddadige aanval. Als wapen werd een niet nader genoemd bot voorwerp gebruikt, waarmee de man werd doodgeslagen.

De Zwitserse krant Blick interviewde na aanleiding van de moord een ex-vriend van Obenauf. Deze beweerde dat de voormalige prof bokser hem in het verleden had mishandeld. Zo beweerde hij dat Obenauf hem vier of vijf keer in zijn gezicht had geslagen.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page