Miljoenen voor Joshua! Fury en Usyk de ring in Nieuws
Nieuws

Miljoenen voor Joshua! Fury en Usyk de ring in

Miljoenen voor Joshua! Fury en Usyk de ring in

Anthony Joshua is 15 miljoen pond geboden om een stap opzij te zetten zodat Tyson Fury en Oleksandr Usyk tegen elkaar kunnen boksen. Usyk onttroonde Anthony Joshua om de WBA-, IBF- en WBO-zwaargewichttitels te claimen

Het idee dat Joshua een gevecht tussen Fury en Usyk zou kunnen toestaan, is geopperd. Nu Usyk alles titels van Joshua in handen heeft lijkt het zinloos eerst een herkansing te doen en Fury voorrang te geven. Er ligt zelfs als een bod van 15 mlijoen op tafel volgens de Daily Telegraph.

Joshua activeerde zijn contractuele clausule voor een herkansing met Usyk. Daarin staat dat de Brit zou moeten worden betaald om opzij te gaan. Eerder verklaarde Joshua niet een stap opzij te zetten. Maar de verleiding van het enorme bedrag en vervolgens de kans om de winnaar te ontmoeten, zou moeilijk te weigeren zijn.

Ik zou het doen

Het zou voor Joshua het probleem oplossen nog een keer tegen Usyk te moeten boksen. Immers wordt verwacht dat Fury een stap te hoog zou zijn voor de Oekraïner Usyk. Fury zegt dat Joshua het aanbod aan moet nemen, de bokskoning zou dat zelf ook doen.

,,Als iemand £ 15 miljoen aanbiedt om opzij te gaan en tegen de winnaar te vechten, zou ik een grote glimlach op mijn gezicht hebben. Dan zeg ik je nu dat ik die £ 15 miljoen zal nemen", aldus Fury. Het is nog niet duidelijk of Joshua het bedrag zal aannemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws