Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! 'Machtspel' Nieuws
Nieuws

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! 'Machtspel'

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! 'Machtspel'

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten in een confrontatie in het Midden-Oosten. Anthony Joshua en Dillian Whyte zullen hierdoor worden overgeslagen.

Van Fury werd verwacht dat hij zijn wereldtitel in het zwaargewicht in maart of april zou verdedigen tegen Whyte, waarbij Joshua voor de tweede keer tegenover Usyk staat. Maar Fury's promotor Bob Arum zegt dat ze een aanbod van het Midden-Oosten hebben ontvangen voor een gevecht met Usyk, om een ​​eerste onbetwiste kampioen te kronen sinds Lennox Lewis in 1999.

,,Het is totale chaos", vertelde Arum aan talkSPORT. ,,Het is een typische vreselijke situatie, maar hopelijk wordt het opgelost en wordt het waarschijnlijk opgelost met een geldbod op vrijdag." Financiële voorstellen voor Fury's botsing met Whyte zijn twee keer uitgesteld en zullen morgen (vrijdag) plaatsvinden.

Keuze zat

De keuze is reuze voor Fury die zich verder niet druk maakt over een tegenstander. De Britse bokskoning zegt bereidt te zijn tegen elke zwaargewicht te vechten die voor hem komt te staan. Joshua heeft geweigerd om een ​​stap opzij te zetten. Een aankondiging over zijn herkansing met Usyk wordt op korte termijn verwacht.

Of er vanuit het kamp van Fury gebluft wordt over een gevecht met Usyk is niet uit te sluiten. Het is niet ongebruikelijk om op een dergelijke manier extra druk te zetten op geld onderhandelingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws