105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder Nieuws
Nieuws

105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder

105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder
105 jaar celstraf krijgt bokser Clifford Etienne er niet onder

Bokser Clifford Etienne zit een celstraf van 105 jaar uit, echter laat hij zich daardoor niet uit het veld slaan.

Voormalige boksster Clifford Etienne maakt van zijn 105-jarige gevangenisstraf gebruik om van beroep te wisselen. Hij zorgt dagelijks dat zijn mede gevangenen een kort geknipt kapsel hebben. Etienne is een voormalige zwaargewicht bokser, die voor hij in juridische problemen verkeerde, vocht tegen grote namen als Mike Tyson en Francois Botha.

In 2006 werd Etienne schuldig bevonden aan het beroven van een bedrijf en het verzilveren van cheques, een poging om een ​​politieagent neer te schieten en carjacking. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot 105 jaar achter de tralies.

Positief

Ondanks de lange zit lijkt de 49-jarige opgewekt, hij besteedt zijn tijd aan het schilderen en knippen van haar voor zijn gevangenisgenoten … en reageert ook op zijn penvrienden.

In een brief, zegt Etienne: "Ik ben nog steeds gezond en ik kijk uit naar een betere toekomst. Ik schilder en knip haar bijna elke dag. Ik kijk soms tv … vooral nieuws en sport." Etienne praat ook over zijn woonsituatie en reflecteert op zijn bokscarrière. De bokser blijft uiterst positief over zijn toekomst en zegt: "Ik ga hier weg", zelfs als de juridische kansen hem niet bevoordelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws