'100.000 boete!'Jake Paul's bizarre eis aan boksrivaal Nieuws
Nieuws

'100.000 boete!'Jake Paul's bizarre eis aan boksrivaal

'100.000 boete!'Jake Paul's bizarre eis aan boksrivaal

Jake Paul wilde dat Ben Askren een contract tekende dat hem een ​​boete van $ 100.000 opleverde als hij MMA-bewegingen gebruikte tijdens hun bokswedstrijd. Vorig jaar april stonden Paul en de voormalige UFC en ONE Championship vechter Askren tegenover elkaar.

Paul heeft nu vijf keer gevochten als professional en zal zaterdagavond de strijd aangaan met UFC-legende Anderson Silva in zijn zesde gevecht. Het was een onorthodoxe route in de bokswereld voor Paul. Deze begon met een overwinning op mede-YouTuber AnEson Gib voordat hij ex-basketbalspeler Nate Robinson versloeg.

Vervolgens voerde hij in april vorig jaar de concurrentie op door de gepensioneerde Askren in één ronde uit te schakelen. Askren die zijn handschoenen al had opgehangen was gevraagd om deel te nemen aan een laatste gevecht. De voormalige UFC-ster beweerd dat de promotor van het evenement, Triller, om de toevoeging van de clausule had gevraagd om de YouTube-ster een veilig gevoel te geven over de wedstrijd.

Zekerheid

"Hij zei dat Triller bang is dat je wat MMA-moves gaat doen", legde hij uit tijdens een interview met Fight Hub TV toen hem werd gevraagd over het contract voor zijn gevecht met Paul. Askren kreeg het volgende verzoek; "Wat dacht je ervan als je een contract tekent dat je een boete van $ 100.000 krijgt voor elke keer dat je een MMA-beweging doet?", zo vroeg de promotor van het gevecht aan Askren.

"Ik zei, nou ik heb al een contract getekend, waarom zou ik dat doen, dat klinkt stom. En hij zei: Nou, kom op, het zou Jake een goed gevoel geven, en Triller wil het echt." Het gevecht eindigde in een knock-out overwinning voor Paul. Deze ging viraal op sociale media. Paul is sindsdien steeds sterker geworden door voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley twee keer te verslaan voordat hij een nieuwe uitdaging aangaat met Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws