🎥 Tragedie! Bekende MMA-vechter en boevenvanger (29) doodgereden op straat Nieuws
Nieuws

🎥 Tragedie! Bekende MMA-vechter en boevenvanger (29) doodgereden op straat

🎥 Tragedie! Bekende MMA-vechter en boevenvanger (29) doodgereden op straat

Felipe 'Cabocão' Colares, ex UFC-vechter is omgekomen bij een verkeersongeval in Rio de Janeiro, hij werd aangereden door een bus in Guaratiba toen hij terugkeerde van training.

De atleet was 29 jaar oud overleed eerder vandaag bij een verkeersongeval in Rio de Janeiro, toen hij terugkeerde van de training. De vechter maakte zijn carrière door deel te nemen aan het Ultimate Fighting Championship (UFC). Zijn laatste gevecht was op 17 februari bij ARES FC (Fighting Championship) in Frankrijk.

Hij kwam recentelijk in het nieuws toen hij eerder dit jaar een straatrover aan pakte op straat. De video van het incident ging viraal op social media (lees verder onder video).

Felipe 'Cabocão' Colares, ex UFC-vechter omgekomen bij een verkeersongeval

Het trieste nieuws werd bevestigd door familie en vrienden van Colares. Nadat hij was aangereden door de bus verkeerde hij in ernstige toestand, hij stierf op weg naar het ziekenhuis. De vechter uit Amapa woonde in Rio en wordt overleefd door zijn vrouw, Jaqueline, en een zes maanden oude zoon.

🎥 Tragedie! Bekende MMA-vechter en boevenvanger (29) doodgereden op straat

Met een record van 11 overwinningen en vier nederlagen in MMA was Cabocão de Jungle Fight-vedergewicht kampioen in 2017 en had hij tussen 2019 en 2022 zes gevechten in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws