🎥 'Niet spugen in eten!' Bokskampioen dreigt McDonalds personeel kopje kleiner te slaan Nieuws
Nieuws

🎥 'Niet spugen in eten!' Bokskampioen dreigt McDonalds personeel kopje kleiner te slaan

🎥 'Niet spugen in eten!' Bokskampioen dreigt McDonalds personeel kopje kleiner te slaan

Adrien Broner de bekende bokskampioen veroorzaakte chaos bij McDonald's vandaag. Een medewerker van McDonald's maakte een fout in zijn bestelling en de bokskampioen besloot actie te ondernemen.

De bokskampioen bedreigde een medewerker toen hij hen aansprak op de verkeerde bestelling. De dreiging begon toen Broner begon te schreeuwen bij het bestelvenster: "Jullie kunnen maar beter niet in mijn eten spugen!" De problemen begonnen toen een medewerker zijn bestelling verkeerd had opgenomen, en Broner besloot hier niet zomaar mee akkoord te gaan.

Beter niet in mijn eten spugen

Volgens getuigen begon de situatie te escaleren toen Broner begon te schreeuwen en dreigen bij het bestelvenster. De medewerkers van McDonald's waren duidelijk geschokt door de uitbarsting van de bokskampioen. Het incident leidde tot bezorgdheid onder andere klanten, en sommigen namen zelfs video's van het voorval. Het personeel van het restaurant probeerde de situatie te sussen en bood aan om de bestelling van Broner te corrigeren, maar de woede van de bokser leek niet te verminderen.

Uiteindelijk verliet Adrien Broner het restaurant zonder verdere escalatie, maar het incident heeft zeker voor de nodige opschudding gezorgd. McDonald's heeft nog geen officiële verklaring afgegeven over het incident, maar het lijkt erop dat de beroemde bokser zijn ongenoegen op een nogal luidruchtige manier heeft geuit over zijn onjuiste bestelling.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws