🎥 Krankzinnig gedrag! Jonge worstelaar slaat er op los en flipt compleet uit Nieuws
Nieuws

🎥 Krankzinnig gedrag! Jonge worstelaar slaat er op los en flipt compleet uit

🎥 Krankzinnig gedrag! Jonge worstelaar slaat er op los en flipt compleet uit

Braxton Pass van de School of Hard Knocks ging volledig door het lint, deelde vuistslagen uit en viel Jack Nathan aan nadat hun worstelwedstrijd opnieuw was gestart.

De schokkende beelden tonen Pass die zich fysiek agressief gedraagt tijdens het Southern Throne worsteltoernooi in Myrtle Beach, wat resulteerde in zijn verwijdering van het evenement. Helaas bleef Nathan niet ongedeerd en liep hij ernstige verwondingen op. Hij moest medische behandeling ondergaan vanwege een gebroken neus en een hersenschudding.

Schokkende beelden tijdens worstelwedstrijd

Het incident heeft de worstelgemeenschap in de Verenigde Staten geschokt en roept vragen op over de veiligheid en het gedrag van deelnemers bij dergelijke evenementen. Het is een herinnering aan de intense rivaliteit en emoties die soms tot uitbarsting kunnen komen in de wereld van het professionele worstelen.

Het Southern Throne worsteltoernooi staat bekend om zijn actie en spanning, maar dit voorval toont aan dat er altijd risico's zijn verbonden aan de sport. De autoriteiten onderzoeken momenteel het incident en zullen gepaste maatregelen nemen om de veiligheid van deelnemers en fans te waarborgen bij toekomstige evenementen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws