🎥 Badboy Alex Soze daagt Kosso uit voor kickboksgevecht! 'Je krijgt nu die benen erbij' Nieuws
Nieuws

🎥 Badboy Alex Soze daagt Kosso uit voor kickboksgevecht! 'Je krijgt nu die benen erbij'

🎥 Badboy Alex Soze daagt Kosso uit voor kickboksgevecht! 'Je krijgt nu die benen erbij'

Alex Soze bekend van dat alles kapot kan blijft Fitness influencer en rapper Kosso najagen voor een gevecht. Na een mislukte poging tot een bokswedstrijd moet het nu echt knokken worden.

Dat zowel Alex Soze als Kosso de beef serieus nemen blijkt wel uit de video's waarin beide elkaar uitdagen. Echter blijkt Soze het naar een ander level te willen brengen.

Na eerste een influencer bokswedstrijd te hebben voorgesteld lijkt het nu kickboksen te worden. "Kosso, je had die bokswedstrijd moeten nemen, nu krijg je de benen erbij", schreeuwt Soze.

Je weet waar ik uithang

Kosso lijkt niet echt onder de indruk, sterker nog die zegt dat Soze zijn hese stem juist aangeeft dat hij een klein hartje heeft. Kosso die onder andere traint met de Nederlandse UFC vechter Jarno Errens zegt er klaar voor te zijn.

"Ik heb je mijn adres gestuurd in een DM, maar nog kom je niet", zegt deze. Of het tot een echt gevecht komt is afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws