⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: 'Botten genezen slecht' Nieuws
Nieuws

⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: 'Botten genezen slecht'

⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: 'Botten genezen slecht'
⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: 'Botten genezen slecht'

Conor McGregor hoopt voor de vierde keer tegen Dustin Poirier te vechten. Echter moet de Ierse superster dan wel eerst genezen van de verwoestende beenblessure die hij opliep tijdens UFC 264.

De recente tegenslag van een andere voormalige UFC-kampioen tijdens zijn herstel voor een soortgelijke blessure geeft aan dat McGregor's volgende gevecht misschien daadwerkelijk tegen zijn eigen lichaam zijn.

Chris Weidman brak in april zijn been tegen Uriah Hall tijdens UFC 261. Hoewel Weidman eerder suggereerde dat zijn revalidatie-inspanningen soepel waren verlopen, onthulde de meest recente update dat hij binnenkort weer onder het mes zal gaan.

Opgepast

,,Ik word opnieuw geopereerd, hoogstwaarschijnlijk op 11 augustus. Ze zullen het kuitbeen moeten plateren omdat het bot niet aan elkaar groeit, dus de botten genezen niet zoals het hoort, wat super klote is.”

Dus de waarschuwing voor McGregor is dat botten niet altijd genezen zoals artsen dat bedoelen, en McGregor zou op weg kunnen zijn om een ​​soortgelijke tegenslag te krijgen. McGregor had al een operatie ondergaan om zijn gebroken bot te herstellen.

Het is een lange weg terug, en onvoorziene tegenslagen kunnen en zullen soms gebeuren. Zowel McGregor als Weidman hopen terug te keren naar UFC-actie, maar de tijd zal leren of ze dat ook daadwerkelijk doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws