In de zak! Zware knock-out levert UFC-debutant contract op MMA Nieuws
MMA Nieuws

In de zak! Zware knock-out levert UFC-debutant contract op

In de zak! Zware knock-out levert UFC-debutant contract op

Vitor Petrino heeft afgelopen nacht met het knock-out slaan van Rodolfo Bellato zichzelf naar een UFC-contract met vier gevechten geslagen. Het gevecht tussen Petrino en Rodolfo vond plaats tijdens DWCS Season 6 week 7 in de UFC Apex, Las Vegas.

De DWCS serie van de UFC is al een paar weken gaande. Bedoelt als de talenten pool van de UFC voegt de 25-jarige Petrino zich bij de lichtzwaargewicht divisie van de UFC. Met een geweldige stoot mepte Petrino Bellato zwaar knock-out en heeft een dik contract in zijn zak.

Dit is nog maar een voorproefje

,,Als ik de MMA-kooi binnenkom, is het ofwel om iemand uit te schakelen of te onderwerpen," zei Petrino na afloop. ,,… Dana (Dana White, vechtbaas van de UFC. red), dit was slechts een gratis voorbeeld van wat je gaat krijgen."

Petrino maakte korte metten met Bellato via een woeste counter-linkse hoek met een draaiende vuist. Maakte dit vervolgens af met een vervelende rechtse follow-up. De officiële tijd van de onderbreking kwam op 3:36 van ronde 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws