Zoek de verschillen! Haantjesgedrag en respect bij UFC Paris face-offs MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zoek de verschillen! Haantjesgedrag en respect bij UFC Paris face-offs

Zoek de verschillen! Haantjesgedrag en respect bij UFC Paris face-offs

Morgen vindt UFC Paris plaats in de Franse hoofdstad. Tijdens de face-offs vandaag ging het alle kanten op. Van wie heeft de grootste ballen, tot ultiem respect tussen de vechters.

Het UFC Paris evenement welke te zien is op Discovery+ en Eurosport voor de Nederlandse fans, heeft als headliner een gevecht tussen Ciryl Gane tegen Tai Tuivasa, de vechter die altijd uit een schoen drinkt als hij gewonnen heeft. Voor Gane is het een thuiswedstrijd waar deze er alles aan gelegen is te winnen. Niets dan respect tussen beide vechters vandaag op het podium.

Hoe anders was dat tussen Robert Whittaker en Marvin Vettori, laatstgenoemde weigerde zijn rivaal een hand te geven en stoer met beide vuisten dichtbij diens gezicht te komen. Ervaring leert dat dit soort gedrag vaak wordt afgestraft in de wedstrijd. Maar Vettori is een vechter die niet onderschat moet worden.

UFC nieuwkomer Ailin Perez twerkte er lekker op los en verraste de aanwezige fans met haar mooi rondingen. Perez treft Stephanie Egger en trappen het evenement af. Nederland is sinds lange tijd ook weer vertegenwoordigd met Jarno Errens die zijn debuut maakt bij de grootste MMA-organisatie ter wereld. Errens staat op de hoofdkaar en vecht rond 21:30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws