Zo gaat topvechter De Ridder zijn volgende rivaal slopen! 'Sterk maar breekbaar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zo gaat topvechter De Ridder zijn volgende rivaal slopen! 'Sterk maar breekbaar'

Zo gaat topvechter De Ridder zijn volgende rivaal slopen! 'Sterk maar breekbaar'

Reinier de Ridder legt uit hoe hij zijn aanstaande tegenstander Anatoly Malykhin zal neutraliseren. De ongeslagen Nederlandse dubbelkampioen bij ONE Championship heeft zijn plan klaar.

Topvechter De Ridder bereidt zich voor om het op te nemen tegen zijn mede-ongeslagen vijand Anatoly Malykhin bij ONE op Prime Video 5 begin december. De kampioen weet dat hij het gevecht met de uitdager zal moeten aangaan, en hij is daartoe bereid.

De Ridder is zonder twijfel de gevaarlijkste vechter van ONE Championship. Een perfect record van 7-0 gecombineerd met een cv met overwinningen op Leandro Ataides, Aung La N Sang, Kiamrian Abbasov en Vitaly Bigdash bevestigt de bereidheid van de 32-jarige om op elk moment tegen iedereen te vechten.

Erg sterk

Hij verwelkomt weer een stevige uitdaging in Malykhin in zijn volgende gevecht. De Ridder is niet onder de indruk van zijn Russische tegenstander en legt uit hoe hij weer zal winnen. "Zijn worstelen is erg sterk. Vrij eenvoudig en schiet zware dubbels", zegt de Ridder.

,,We hebben hem de laatste tijd niet echt achteruit zien gaan. Hij komt meestal naar voren. Ik denk dat dit is waar het gevecht zal plaatsvinden. Ik druk hem neer, ik stalk hem, en uiteindelijk heb ik hem neergehaald en op zijn rug gelegd." De Ridder is dus zeker van zijn zaak alhoewel de Rus niet te onderschatten is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws