'Zie zijn slagader!' UFC'er Rodrigues vecht met open wond wedstrijd uit (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Zie zijn slagader!' UFC'er Rodrigues vecht met open wond wedstrijd uit (video)

'Zie zijn slagader!' UFC'er Rodrigues vecht met open wond wedstrijd uit (video)

Gregory Rodrigues vocht zijn UFC wedstrijd afgelopen nacht uit tegen Chidi Njokuani met een flinke wond aan zijn hoofd. Zelfs UFC-President Dana White was zo onder de indruk dat hij foto's deelde van het hoofd van de vechter.

Rodrigues nam het op tegen Chidi Njokuani op de hoofdkaart van UFC Vegas 60. Rodrigues ging de wedstrijd in na een indrukwekkende knock-out overwinning op Julian Marquez in juni en scoorde opnieuw een hoogtepunt op Njokuani met stoten in de tweede ronde.

Er was een moment dat de wedstrijd door de dokter dreigde te worden afgeblazen toen Njokuani een ruwe snee opende vlak boven de neus van Rodrigues. De commentatoren waren ook onder de indruk. ,,Gatver ik zie zijn slagader", ze een van hen.

Deze slaagde erin om door de wond heen te vechten en een tweede opeenvolgende overwinning te behalen. Met zijn enige verlies in februari tegen Armen Petrosyan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws