WRAAK! Brute 'KO' strijkt verlies broer kickbokser plat MMA Nieuws
MMA Nieuws

WRAAK! Brute 'KO' strijkt verlies broer kickbokser plat

WRAAK! Brute 'KO' strijkt verlies broer kickbokser plat

Armen Petrosyan trapte afgelopen nacht zijn tegenstander met een trap naar het hoofd knock-out. De broer van voormalig ONE Championship kampioen Giorgio lijkt hiermee het verlies van zijn broer afgelopen vrijdag te hebben platgestreken.

Tijdens de UFC talenten show DWCS in Las Vegas nam Petrosyan het op tegen Kaloyan Kolev in een licht zwaargewicht wedstrijd. De begaafde kickbokser Petrosyan bleek superieur en na een paar flinke stoten te hebben gekregen, landde hij een gemene trap naar het hoofd die zijn tegenstander knock-out naar het canvas liet vallen.

Gelijk een UFC contract in de zak

De techniek door Petrosyan gebruikt, werd diens broer die jarenlang ongeslagen bleef fataal tijdens diens wedstrijd afgelopen vrijdag tegen de Thai Superbon. De trap was zo hevig dat de kaak brak van Giorgio waarop een operatie volgde.

UFC-president Dana White was erg onder de indruk van de finish en gaf aan dat Petrosyan een van de nieuwste leden van de selectie zou worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws