Operatie! 'KO getrapte' kickbokser Petrosyan zwaar gehavend
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Operatie! ‘KO getrapte’ kickbokser Petrosyan zwaar gehavend

Operatie! ‘KO getrapte’ kickbokser Petrosyan zwaar gehavend

Giorgio Petrosyan ging gisteren onderuit na een verwoestende trap door de Thai Superbon. Met de nederlaag verloor de Italiaan niet alleen zijn ongeslagen status, ook liep hij een gebroken kaak op.

Vandaag gaat Petrosyan onder het mes, jarenlang ongeslagen kreeg de topatleet gisteren een nederlaag te verwerken in het indoor Stadium, Singapore. Nu blijkt dat Petrosyan die in het verleden ook bij Glory Kickboxing in de ring stond er een gebroken kaak aan overhield.

Naar het ziekenhuis

Michael Schiavello, die het gevecht voor ONE Championship becommentarieerde geeft een update om de bezorgde fans gerust te stellen. ,,Zoveel mensen vroegen me naar de toestand van Giorgio”, schrijft Schiavello op social media. ,,Zijn broer Armen Petrosyan heeft me net verteld dat Giorgio een gebroken kaak heeft en vandaag geopereerd wordt. “

In het gevecht bleek Superbon de dominerende kracht, de Thai die amper een maand geleden nog in Thailand vocht trainde zijn high-kick tot perfectie. Dat bleek ook uit de manier waarop hij met gemak de Italiaan uitschakelde. De fans vroegen zich echter af waarom Petrosyan hier geen rekening mee had gehouden en wellicht erger had kunnen voorkomen.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page