'Woef!' Romero wil na verslaan Manhoef Bellator titelkans MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Woef!' Romero wil na verslaan Manhoef Bellator titelkans

'Woef!' Romero wil na verslaan Manhoef Bellator titelkans

Yoel Romero roept na het verslaan van Melvin Manhoef gisteren op tot een kans op de Bellator-titel in het middengewicht. Ook hoopt Romero dat het gevecht in Europa plaats zal vinden.

De Cubaanse ster Romero is vastbesloten om terug te vallen naar het middengewicht en kampioen Johnny Eblen uit te dagen voor de Bellator-titel. Romero die komt van een dominante knock-out overwinning op mede-veteraan Melvin Manhoef gisteravond. Denkt dat het tijd is dat hij uitdaagt voor een titel en hoopt dat dit gevecht in Europa plaatsvindt.

,,Voor de mensen op lichtzwaargewicht, relax, ontspan een beetje, nu gaan we naar middengewicht", zei Romero op de Bellator 285-persconferentie na het gevecht. ,,Waar we nu naar kijken en wat er op het vuur staat is, is een uitdaging voor de titel in het middengewicht."

Blaffen

Romero die een imitatie van een hond nadeed en balffend in de kooi stond zegt verder; ,,Als die optie zich voordoet om de titel te halen, zou ik dat hier in Europa willen doen. De fanbase is hier fantastisch. De warmte nodigt uit om te vechten en zorgt ervoor dat je een show wilt neerzetten voor de fans.”

Met dit resultaat heeft Romero nu een winst record van twee gevechten sinds hij zijn Bellator debuut verloor. De Cubaan debuteerde in september vorig jaar bij de organisatie en verloor via een split decision van voormalig Bellator-kampioen Phil Davis. Hij vervolgde dat optreden met een brute TKO op Alex Polizzi op Bellator 280 in mei voor de terugkeer van gisteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws