Wereldkampioen boksen stapt over naar MMA-vechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wereldkampioen boksen stapt over naar MMA-vechten

Wereldkampioen boksen stapt over naar MMA-vechten
Wereldkampioen boksen stapt over naar MMA-vechten

Hassan N'Dam de voormalige WBO, WBA, WBC, en IBF wereldkampioen boksen stapt over naar MMA. N'Dam tekende recentelijk bij League ARES FC

De voormalige tweevoudig middengewicht kampioen N'Dam (37-5, 21 KOs) heeft een deal getekend met de opkomende Afro-Europese MMA-organisatie ARES FC.

“Ik ga vechten bij ARES, simpelweg omdat je moet tekenen bij de grote jongens. ARES is voor mij de beste MMA-organisatie in Frankrijk, 'zei N'Dam in een video die maandag werd gepubliceerd. In de video is N'Dam te zien terwijl hij te zien is met ARES FC-ambassadeur en UFC-zwaargewicht-prospect Ciryl Gane.

Overstap naar MMA

"Bij ARES is het ons doel om de talenten van Afrika en de talenten van Europa te ontwikkelen.. Tot op heden speelt Hassan een hoofdrol in de wereld van de vechtsport", aldus ARES-president Fernand Lopez.

'Hij begon weer te boksen in Kameroen en hij bewees de wereld dat hij naar het hoogste niveau kon gaan. Zijn idee om met MMA te starten is om de wereld te bewijzen dat het ook op het hoogste niveau kan gebeuren. ”

Aantal verliezen

Kampioen N'Dam, was de laatste keer te zien in een boksring in december 2019. Hij verloor via een unaniem besluit tegen Fedor Chudinon. De tweevoudige Kameroense Olympiër heeft drie van zijn laatste vier wedstrijden verloren.

Als bokser stond N'Dam in de ring tegen tegenstanders als David Lemieux (verlies). Callum Smith (verlies), Peter Quillin (verlies), Curtis Stevens (overwinning) en Ryoto Murata (één overwinning; één verlies). Het is nog niet duidelijk wat voor soort tegenstanders hij zal tegenkomen in MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws