? WALGELIJK: UFC baas Dana White 'woest' op scheidsrechter MMA Nieuws
MMA Nieuws

? WALGELIJK: UFC baas Dana White 'woest' op scheidsrechter

? WALGELIJK: UFC baas Dana White 'woest' op scheidsrechter

Dana White noemde het scheidsrechters werk van Chris Tognoni walgelijk. Nadat een schijnbare fout het gevecht van Ed Herman vs Mike Rodriguez beïnvloedde.

Op zaterdag bij UFC op ESPN + 35 stonden Ed Herman en Mike Rodriguez tegenover elkaar in een wedstrijd die zou eindigen in een flinke controverse. Herman versloeg Rodriguez in de derde ronde van hun gevecht, maar daar is protest tegenaan getekend door het team van Rodriquez.

Domme fout

De eerste twee ronden gingen er hard aan toe en leken in het voordeel van Rodriquez. Toen de derde ronde aanbrak begon de ellende, toen Rodriquez een paar harde knieën op het lichaam van Herman plaatste. Herman ging neer en en scheidsrechter Chris Tognoni kwam tussenbeide.

Rodriguez maakte zich op om de overwinning te vieren voordat Tognoni om een time-out riep. Rodriquez zou Herman in de lies geraakt hebben. Bij nader onderzoek leek de knie niet in de buurt van de lies te zijn gekomen. Herman die vijf minuten de tijd kreeg om te herstellen en de ronde af te maken kon verder.

Dit heb ik nog noot gezien

In de derde had Rodriguez Herman opnieuw in de problemen toen hij een takedown verdedigde. Hij plaatst keer op keer een spervuur ​​van harde ellebogen op het hoofd van Herman. Rodriquez werd gedwongen af te tikken omdat Herman een kimura greep toepaste waaruit Rodriquez niet kon ontsnappen.

Het proces is nu aangetekend tegen de beslissing. UFC president Dana White veroordeelde de actie van de scheidsrechter en zegt te walgen. "Die jongen wint door knock-out, technische knock-out en verliest het gevecht. Het is een van de ergste dingen die ik ooit heb gezien, " aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws