Voor Ex UFC-kampioen Demetrious Johnson is het vandaag alles of niets MMA Nieuws
MMA Nieuws

Voor Ex UFC-kampioen Demetrious Johnson is het vandaag alles of niets

Voor Ex UFC-kampioen Demetrious Johnson is het vandaag alles of niets

Adriano Moraes verdedigt vandaag zijn ONE Flyweight titel tegen MMA-icoon Demetrious Johnson. En Johnson een voormalig UFC kampioen wil terug keren naar de winst. De Amerikaan is van plan om 'nog drie of vier jaar' te vechten en onthulde zijn wens om met pensioen te gaan bij ONE Championship.

Zelfs op 36-jarige leeftijd heeft voormalig UFC-kampioen Demetrious Johnson toegegeven dat hij nog steeds niet aan zijn pensioen denkt. Zo onthulde de ONE Championship-jager dat hij nog steeds van plan is om nog 'drie of vier jaar' te vechten en sprak hij de wens uit om zijn handschoenen op te hangen bij de Aziatische organisatie.

Nog lang vechten

,,Ik denk nog drie of vier jaar zal vechten afhankelijk van hoe mijn lichaam aanvoelt. En daarna wil ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin en kinderen doorbrengen. Ik vind het heerlijk om vader te zijn. Ik vind het heerlijk om echtgenoot te zijn. Ik ben graag thuis. Dat is een van de dingen die ik echt koester", aldus 'DJ'.

Demetrious vecht sinds 2019 voor het ONE Championship en onthulde dat hij nog een paar gevechten op zijn contract heeft staan. ​​Hij maakte duidelijk dat hij van plan is met pensioen te gaan met het dragen van de handschoenen van de Aziatische organisatie.

Wraak

“Ja, ik denk het wel Ik ben 36 jaar oud. Ik heb nog een paar gevechten op mijn contract staan ​​en ik ben hier gelukkig, dus ik zie niet in waarom niet”, besloot het vlieggewicht. Met vier gevechten voor de organisatie heeft Johnson vandaag de kans om de enige geleden nederlaag in het nieuwe huis te wreken.

Tegen de Braziliaan Adriano Moraes krijgt de 'Mighty Mouse' de kans om de in april 2021 opgelopen knock-out terug te draaien. De Amerikaan heeft een record in de sport van 23 triomfen, vier tegenslagen en een gelijkspel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws