'Vieze vechter!' Cyril Gane gebruikte illegale techniek tegen Tai Tuivasa bij UFC Paris MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Vieze vechter!' Cyril Gane gebruikte illegale techniek tegen Tai Tuivasa bij UFC Paris

'Vieze vechter!' Cyril Gane gebruikte illegale techniek tegen Tai Tuivasa bij UFC Paris

Cyril Gane versloeg afgelopen weekend ai Tuivasa tijdens UFC Paris. Echter zou de Fransman een illegale hamervuist hebben gebruikt om zijn rivaal te verslaan. Zo beweert de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht Junior Dos Santos.

De voormalige UFC-kampioen zwaargewicht Junior Dos Santos ging zondagochtend naar Twitter om Ciryl Gane ter orde te roepen. Dos Santos deed dit over een illegale techniek die werd gebruikt bij zijn finish van Tai Tuivasa op zaterdag tijdens UFC Fight Night 209.

Dos Santos verloor in december 2020 van Gane tijdens UFC 256 en klaagde daarna over een klap in zijn achterhoofd. Hij was niet blij met wat hij zag in het Tuivasa-gevecht. Gane stopte Tuivasa in de derde ronde na een spannende heen-en-weer oorlog.

Vuil

In de laatste reeks lijkt Gane, Tuivasa in de achterkant van het hoofd te slaan met een rechter hamervuist. Bij herhaling beschreef kooicommentator Michael Bisping de aanval als de achterkant van het hoofd. ,,Wat een vuile vechter is deze Gane", schreef Dos Santos op Twitter. ,,Wederom een ​​klap op het achterhoofd. En wat zullen die ‘vechtexperts’ er nu van zeggen?”

Het is vermeldenswaard dat Tuivasa zwaar gewond was voorafgaand aan de stoot. Toch is de illegale stoot vrij duidelijk. In zijn eigen ervaring was Dos Santos boos over zijn verlies tegen Gane en beweerde hij dat de TKO het resultaat was van een illegale elleboog op zijn achterhoofd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws