'Verrader': UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Verrader': UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld

'Verrader': UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld

Colby Covington onthult dat hij een gerucht over een knieblessure creëerde, om te zien of hij een verraderlijke rat in zijn kamp had.

Er gingen geruchten dat Covington aan het vechten was met een geblesseerde knie tegen Jorge Masvidal tijdens het UFC 272-evenement van afgelopen weekend. Volgens Covington was dat echter niet waar. Hij heeft het gerucht zelfs met opzet naar buiten gebracht, om te zien of hij een rat onder zijn vrienden had.

Voorafgaand aan hun gevecht in de headliner van het UFC 272-evenement in Las Vegas, hadden Covington en Masvidal een intense staredown. Het was daar dat Masvidal suggereerde dat Covington te maken had met een knieblessure. Iemand had dit dus doorverteld aan Masvidal, echter wil Covington niet zeggen wie.

Verrader

,,Wat is er met je knie gebeurd? Wat is er met je knie gebeurd? Heb je cortisone voor je knie? toch? Je hebt cortisone voor je knie, klopt dat? Je krijgt cortisone", zei Masvidal terwijl hij naar Covingtons rechterbeen wees. Cortisone-injecties worden natuurlijk normaal gesproken door artsen toegediend om ontstekingen (zwellingen) veroorzaakt door letsel te behandelen.

Covington bleek dominant in het gevecht en Masvidal kon onverrichter zaken naar huis met een verlies achter zijn kiezen. Na het gevecht werd Masvidal gevraagd naar de knieblessure. ,,Nee, ik had geen blessure. Weet je, het is grappig, ik deed dat met opzet", aldus Covington. ,,Ik wilde weten of er een rat in mijn team zat. En dat blijkt zo te zijn. Missie geslaagd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws