Vechter trapt hoofd rivaal scheef en pakt UFC-contract (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechter trapt hoofd rivaal scheef en pakt UFC-contract (video)

Vechter trapt hoofd rivaal scheef en pakt UFC-contract (video)

Bruna Brasil trapte zich letterlijk de UFC binnen met een head-kick knockout op Marnic Mann afgelopen nacht op DWCS Season 6, Week 8.

Het was allemaal voorbij voor Mann op het 4:33-teken van het tweede frame nadat Brasil haar head kick had ingeluid met een jab en vervolgde met een trap naar het hoofd van Mann. Maar zelfs daarvoor was de ongelijkheid tussen de vaardigheden van de twee vlieggewichten duidelijk.

Nu al een klassieker

Brasil gebruikte vakkundig haar lengte en reikwijdte om Mann te geselen met trappen en knieën tegen het lichaam. Toen Mann zich een weg naar veiligheid probeerde te worstelen. Zelfs voor de grote finish was het duidelijk dat Brasil een talent is om naar te kijken.

De head kick van Brasil die een UFC-contract verdiende in de DWCS talent pool op Mann, wordt al gezien als de grootste binnen de DWCS bij de vrouwen. Niet alleen Brasil won een UFC contract ook Farid Basharat, Ikram Aliskerov, Trevor Peek en Daniel Marcos voegen zich bij het vechtrooster van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws