Vechtbaas wil Paul broers laten knokken met top kooivechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtbaas wil Paul broers laten knokken met top kooivechters

Vechtbaas wil Paul broers laten knokken met top kooivechters

Als Jake en Logan Paul de overstap maken van boksen naar MMA, kunnen ze het opnemen tegen een aantal van de grootste talenten. Dat is de mening van Bellator MMA baas Scott Coker, die de broers graag welkom heet in zijn organisatie.

Eerder heeft Coker gezegd dat hij in gesprek is met de internet supersterren. Aan TMZ gaf Coker een update over hun status. Coker zegt dat Jake en Logan geweldige atleten zijn die nog steeds leren en beter worden … eraan toevoegend dat hij mensen waarschuwt voor hun potentieel.

Gewoon doen

,,We hebben met Logan en Jake gesproken over 'Wat betekent MMA voor jullie' en 'Wat willen jullie doen?'", zegt Coker. ,,Er is een voortdurende dialoog, maar als ze echt willen en serieus willen worden, zullen we ze erbij halen. Natuurlijk, waarom niet."

Jake en Logan hebben nog steeds een groot aantal haters terwijl ze doorgaan met de overgang van sociale media-sterren naar echte vechters … maar Coker juicht de werkethiek van de broers toe.

Oefenen

,,Toen ze twee jaar geleden begonnen met boksen, zei ik dat mensen deze jongens niet onderschatten, want ze zullen beter en beter en beter worden", zei Coker. Hij vervolgde … "Het is gewoon een kwestie van trainen en oefenen. Coker liet nog een boodschap achter voor de Paul's.

,,Hallo jongens, als je echt aan mixed martial arts wilt doen, en tegen een aantal van onze topmannen wilt vechten. Bel me dan alsjeblieft, laat je managers ons bellen en laten we beginnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws