Ultieme bitchfight: 'We willen dat gevecht zien gebeuren' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ultieme bitchfight: 'We willen dat gevecht zien gebeuren'

Ultieme bitchfight: 'We willen dat gevecht zien gebeuren'

Vechtsportbond PFL staat open om MMA-legende Cris Cyborg het te laten opnemen tegen Olympisch kampioen Kayla Harrison. Cyborg is een MMA-legende met titels in zowel de UFC als Bellator, met Harrison die Olympisch en PFL-kampioen is.

Het paar heeft eerder verbaal lopen sparren in de hoop een mega gevecht voor vrouwen veilig te stellen. Met Cyborg, 37, nu zonder contract, bereidt CEO van de PFL Pete Murray zich voor om een ​​deal te sluiten met de Braziliaanse.

,,Ik denk dat dat het gevecht is dat fans graag zouden zien. Dat is een gevecht waar de PFL achter zou willen staan. Kayla zei dat ze dat gevecht wil", zegt Pete Murray. ,,Ik denk dat het nu aan Cris Cyborg is. Wil Cris Cyborg dat ultieme bitchfight gevecht?"

2 miljoen

De PFL bestaat uit een regulier seizoen van twee wedstrijden, waarbij punten worden verdiend per overwinningsmethode. Vervolgens gaat de top vier in elke gewichtsklasse door naar een halve finale en een finale, waarbij de uiteindelijke winnaars een prijs van $ 1 miljoen winnen.

Harrison, 31, heeft tweemaal de levens veranderende miljoen en titelbelt gewonnen, in 2019 en 2021 en keert dit jaar terug in de halve finale op 20 augustus. Maar PFL is klaar voor stand-alone gevechten volgend jaar en Cyborg lijkt een topprioriteit voor Harrison. Murray voegde toe: ,,We hebben begrepen dat ze zonder contract is. We willen die wedstrijd graag zien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws