Uitgescholden UFC'er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik MMA Nieuws
MMA Nieuws

Uitgescholden UFC'er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik

Uitgescholden UFC'er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik

Alexander Volkov versloeg afgelopen weekend de Surinamer Jairzinho Rozenstruik met een technische knock-out in de eerste ronde in hun UFC zwaargewicht gevecht in Las Vegas. Het gevecht is omgeven door controverse wegens het vroegtijdige einde. Volkov reageert nu een aantal dagen na ook te zijn uitgescholden door het publiek.

Het UFC-zwaargewicht Volkov werd uitgescholden terwijl hij 'beste wensen naar Moskou' stuurde na het winnen van gevecht. Het aanwezige publiek kon dit niet echt waarderen vanwege de oorlog die Rusland voert tegen Oekraïne.

Volkov die in Rusland woont met zijn gezin zei al eerder dat het niet dragen van de Russische vlag verboden is door de UFC. Maar dat houdt niet in dat hij zijn land niet vocaal mag prijzen. ,,Ik wil Moskou en mijn familie gedag zeggen, iedereen die in Moskou blijft en geen visum kan krijgen om hier naar de VS te komen", Zei Volkov.

Boegeroep

,,Maar mijn team hier heeft me met alles geholpen, dus ik wil iedereen bedanken voor het helpen en steunen." Dit leverde een boegeroep op vanuit de zaal in de APEX waar het gevecht plaatsvond. De Rus produceerde een vlaag van verwoestende stoten slechts twee minuten en 12 seconden in de eerste ronde om Rozenstruik te verslaan via een technische knock-out.

Hierover zegt Volkov; ,,De scheidsrechter stopte dit gevecht. Maar hoe dan ook, hij zat in een slechte positie en hij kreeg een paar van mijn harde stoten. Hij was een beetje knock-out. Het is niet mijn schuld, vraag het aan de scheidsrechter, niet aan mij. Ik deed mijn werk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws