UFC'er Struve hoopt op succes in elkaar gebeukte oud-rivaal! MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Struve hoopt op succes in elkaar gebeukte oud-rivaal!

UFC'er Struve hoopt op succes in elkaar gebeukte oud-rivaal!

Vandaag is het 9 jaar geleden dat de boomlange Stefan Struve zijn rivaal Stipe Miocic afstrafte in hun gevecht bij de UFC. Struve is inmiddels met pensioen en Miocic pakte een paar keer de UFC zwaargewicht titel.

De Nederlander kijkt terug op zijn wedstrijd met Miocic en hoopt dat deze zijn wereldtitel terug wint. Miocic verloor zijn titel in maart dit jaar aan Francis Ngannou. Maar de Nederlander gunt hem deze van harte om deze terug te winnen.

9 jaar terug

,,Morgen is het 9 jaar geleden sinds mijn gevecht van de nacht met de zwaargewicht grootste ooit in Nottingham", schrijft Struve op zin Instagram. ,,Ik reken erop dat je die titel terugkrijgt Stipe Miocic, zodat deze gepensioneerde man kan opscheppen over het verslaan van de huidige kampioen zwaargewicht!"

Struve is gestopt met vechten vanwege lichamelijke ongemakken. Op 15 februari 2021 kondigde Struve aan dat hij stopte met de professionele mixed martial arts-competitie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws