UFC zet Nederlandse De Randamie op 6 november weer in de kooi MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC zet Nederlandse De Randamie op 6 november weer in de kooi

UFC zet Nederlandse De Randamie op 6 november weer in de kooi

Germaine de Randamie zal tijdens UFC 268 op 6 november Irene Aldana treffen in een bantamgewicht wedstrijd. De Nederlandse voormalig UFC-kampioen kwam in oktober 2020 voor het laatst in actie.

Het laatste uitje van De Randamie leverde haar een wijst op tegen Julianna Pena. De Nederlandse heeft een flinke geschiedenis met de UFC die zelfs haar wereldtitel afpakte. De Randamie heeft zes van haar laatste zeven UFC gevechten gewonnen.

Voormalig kampioen

Madison Square Garden in New York zal het toneel zijn van de clash tussen de Nederlandse en Pena. Ondertussen herstelde Aldana zich van een eenzijdig verlies tegen Holly Holm afgelopen oktober door Yana Kunitskaya via knock-out te verslaan in de eerste ronde op UFC 264 op 10 juli.

Aldana heeft drie van haar laatste vier gevechten gewonnen, waaronder een KO tegen Ketlen Vieira in de eerste ronde tijdens UFC 245. De Randamie zal ongetwijfeld haar beste beentje voor willen zetten in de strijd tegen Aldana om de winst mee naar huis nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws