GATVER: UFC-vechter drinkt uit vol gespuugde schoen (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

GATVER: UFC-vechter drinkt uit vol gespuugde schoen (video)

GATVER: UFC-vechter drinkt uit vol gespuugde schoen (video)

Tai Tuivasa en Stefan Struve vochten in het voorprogramma van UFC 254: Khabib vs. Gaethje in Abu Dhabi. Helaas liep het avontuur voor de Nederlander Struve af met een nederlaag. Tuivasa leek een stap te ver voor Struve die zich kranig weerde.

Na afloop van het gevecht sprong Tuivasa over de rand van de kooi vragend om bier. Toegesnelde beveiligers stopte maar net het zwaargewicht die de zaal in wilde springen richting koelkast om zijn dorst te lessen en zijn overwinning te vieren.

Gatverpillekes

Eenmaal backstage kreeg Tuivasa dan eindelijk een flesje bier in zijn handen gedrukt. Maar vooraleer deze achterover te slaan deed de vechter iets bizars. Hij liet de leden van het Youtube kanaal NELK in zijn sportschoen spugen.

Daarna goot Tuivasa er bier in en slurpte in een keer het gerstenat naar binnen inclusief het speeksel. De reacties op social media waren divers, van volgers die over hun nek gingen tot fans die het wel een ludieke actie vonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws